Головна » 2015 » Сентябрь » 30 » Всеукраїнський День дошкілля
16:42
Всеукраїнський День дошкілля
25 вересня 2015 р. в святковій залі на базі Центру розвитку дитини №18 м.Коростеня для працівників дошкільних закладів міста відбулося відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля.
З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Москаленко В.В., який зазначив, що «дошкільна установа – це особлива країна із власними законами, філософією та традиціями», і педагоги дошкільних закладів «мають усвідомлювати ступінь відповідальності перед дітьми, батьками, колегами». Володимир Васильович відмітив творчу, самовіддану працю педагогів-дошкільників. Кожен із 23 дитячих садків має своє індивідуальне обличчя, свій неповторний характер.
Привітала присутніх начальник відділу освіти Краснокутська А.В. Дитячий садок – це той світ, у якому дитина живе в найважливіший період для розвитку, і від того, як вона тут живе, залежить не лише її майбутнє, а й майбутнє родини та всієї країни. Якщо дитина чесна, вона вчиться справедливості. Якщо живе в безпеці, то вчиться вірити. Якщо дитина живе з дружбою, вона вчиться знаходити у світі любов. Створити такий світ для дітей можуть лише справжні майстри.
Всього у дошкільних навчальних закладах працюють 678 творчих, талановитих працівників, які самовіддано дарують дітям свою турботу, ласку. Це – вихователі, помічники вихователів, вчителі-логопеди, музичні керівники, інструктори з фізкультури, медичні сестри, кухарі, завгоспи, комірники, кастелянки тощо. Навчально-виховний процес у дошкільних закладах міста спрямований на інтелектуальний, соціальний і фізичний розвиток кожної дитини як особистості, здатної самостійно мислити і творчо діяти, використовувати знання в нестандартних ситуаціях.
Сонячним сяйвом на святі відзначився виступ завідуючої ДНЗ №22 Геращенко О.О., яка розповіла про особисті спогади і зв’язки з дошкіллям, зупинилась на важливості виховання духовності педагогів у собі і в дітях, прочитала нові вірші.
В рамках свята було відзначено грамотами, подяками та цінними подарунками кращих працівників дошкільних закладів.
Приємні хвилини естетичної насолоди присутні отримали від пісень, танців, які подарували працівники та діти ЦРД №18. На святі лунали вірші, жарти, сміх.
Організаторам Дня дошкільника та педагогам ЦРД №18 вдалось створити невимушену, майже сімейну, атмосферу душевної близькості, позитивного настрою та святковості для всіх присутніх.
  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 493 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0