Головна » 2018 » Май » 23 » Творчий звіт ДНЗ №20 «Сходинки творчості»
13:03
Творчий звіт ДНЗ №20 «Сходинки творчості»

22 травня 2018 року відбувся творчий звіт педагогічного колективу ДНЗ №20, який привітно зустрів завідуючих, вихователів-методистів і вихователів дошкільних навчальних закладів міста.  Господарі заходу презентували  свій досвід роботи з різних напрямків, ефективні форми та методи роботи з дітьми, творчий підхід до вирішення освітніх завдань, свої напрацювання щодо впровадження новітніх технологій, сучасних методик.

Завідуюча ДНЗ Виговська Л.В. представила колектив закладу та запропонувала здійснити екскурс в історію від відкриття садочка до сьогодення (відеопрезентація).

Свій досвід роботи презентували вихователі: Антоненко О.В. - по використанню пальчикових ігор у розвитку мовлення дітей раннього віку; Лебединська І.А. - з організації фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми; Пікуль М.Г – по впровадженню здоров’язберігаючих технологій з метою оздоровлення дошкільників; Кутерженко Н.М. – щодо використання різних форм роботи з батьками; Приходько О.В. – з розвитку творчих здібностей дітей засобами театрального мистецтва.

Із захопленням присутні переглянули музичні номери у виконанні вихованців ДНЗ №20: таночки «Курчата», зі стрічками, із шляпами; виступ оркестру «Кухонний переполох» та «Казкові сни»; вправи зі степ-аеробіки з гантелями; таночки спільно з батьками та вихователями. Так презентувала свою роботу музичний керівник Воробієнко О.В.

Підвела підсумки творчого звіту головний спеціаліст відділу освіти Зубрицька О.О., яка відмітила, що основне завдання дошкільних закладів полягає в збагаченні й зміцненні психічного, фізичного, духовного здоров’я дошкільників, максимальному розвитку творчих здібностей та потенційних можливостей кожної дитини. Для реалізації цих завдань потрібен сучасний педагог, з новими сучасними поглядами на виховання та навчання, з багатим багажем знань та великим бажанням творити. У підтвердження цього колектив закладу продемонстрував свої таланти під час виконання пісні «Діти України» та українського таночка.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 404 | Додав: Admin | Теги: ДНЗ, МО | Рейтинг: 0.0/0