Головна » 2017 » Ноябрь » 12 » Творчі канікули в Центрі позашкільної освіти м. Коростеня.
17:25
Творчі канікули в Центрі позашкільної освіти м. Коростеня.

Ось і настав час, довгоочікуваних для дітей, перших осінніх канікул 2017-2018 навчального року. Шкільні канікули - це чудова пора для відпочинку та розваг, дні, які кожен учень може провести на свій вибір і смак. Дізнатися щось нове, цікаве і провести свій вільний від навчання час діти мали змогу і в Центрі позашкільної освіти м. Коростеня.

Так, 1 листопада працівниками Центру для школярів міста було організовано проведенняпізнавально-ігрової програми «Крок вперед». Щоб дійти до перемоги, потрібно було взяти участь в шести різноманітних завданнях:

  • знання історії рідного краю;
  • логічного мислення та уваги;
  • розвитку словникового запасу;
  • сприянню згуртованості команди.

Дуже цікава,насичена програма заходу передбачала море позитивних дитячих емоцій, азарту і переживань.Найяскравіші враження отримали учасники конкурсу «Поясни слово». Але і інші конкурси були не менш цікавими. Команда-переможець отримала подарунки, а інші учасники гри отримали«море» позитивних вражень та емоційне задоволення.

Не менш цікавим і захоплюючим став міський етап фестивалю-конкурсу вокального мистецтва «Кришталеві нотки» в напрямку «Народний спів», що відбувся 2 листопада 2017 року на базі  НВК  «Школа-гімназія№2 ім. М.Сингаївського».  Своїмихудожніми виступами присутніх порадували  ЗОШ № 1, НВК «Школа-гімназія ім.. М. Сингаївського», міська гімназія, ЗОШ № 5, КМГ № 7, ЗОШ № 8, ЗОШ № 9, КМК, ЗОШ №11.

Чудове, милозвучне виконання народних пісень продемонстрували: ансамбль «Водограй» ЗОШ №9, дует у складі Кирпатенко Анастасії та Атрощенкової Евеліни НВК «Школи-гімназії ім.. М. Сингаївського» в номінації фольклорні гурти та ансамблі народного співу в середній віковій категорії,  серед солістів в старшій віковій категоріїжурі конкурсузвернуло на увагу виступ Маєвської Маргарити (КМГ № 7) з піснею «Ой на Івана, на Купала».

Лунай, українська народна пісне, радуй нас своєю мудрістю, мелодійністю та змістом.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Центр позашкільної освіти | Переглядів: 311 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0