Головна » 2019 » Октябрь » 3 » Свято Коростенського міського колегіуму
16:27
Свято Коростенського міського колегіуму

Щороку, в кінці вересня, Коростенський міський колегіум відзначає неймовірне свято – свято дитинства, колегіуму та спорту! В  2019-2020  навчальному році це свято набуло небувалого розмаху!  

В цей день учні весело та креативно провели час.  Різні конкурсні та спортивні змагання залишили незабутні емоції від перемоги у спортивному волейбольному батлі між учнями та вчителями (перемогли, до речі, педагоги). Виставка робіт учнів колегіуму показала, на скільки творчі діти м.Коростеня. У  вуличному стріт-арті учні 1-4 класів виражали свої ідеї щодо дружби, спорту, здоров’я. Ведучі мегапозитивного танцювального майстер-класу навчали сучасного танцю. Діяли локації: аква-грим «Зі спортом по життю», ростовичок «Яка ти відома людина», майстер-класи «Кубик-рубик», «Вежа», «Твістінг», «Лабіринт», «Сонце дружби», «Влуч у ціль», «Цікаві шашки». Провели благодійні акції «Ми допомагаємо дітям», ярмарок-продаж «Творимо добро». Всі учасники освітнього процесу (колегіанти, батьки, вчителі) взяли активну участь у святі.

 Кошти, зароблені на ярмарку, учні вирішили віддати на благодійність для учениці Коростенської міської гімназії №7, яка потребує дуже вартісного лікування за кордоном.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ЗЗСО | Переглядів: 261 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0