Головна » 2019 » Апрель » 2 » СПОРТИВНЕ СВЯТО ОСВІТЯН
16:37
СПОРТИВНЕ СВЯТО ОСВІТЯН

   Життя педагога людям інших професій здається чітким і розміреним. З понеділка по п’ятницю вчителі ходять до школи на уроки – несуть знання учням, проводять різноманітні заходи, беруть участь у семінарах, конкурсах, виставках. Їхні  будні сповнені багатогранної праці, яка спрямована на навчання та виховання молоді. Але вчителі міста вміють проводити вільний час активно та з користю для здоров’я. Про це говорить те, що щороку наприкінці весняних канікул вони беруть активну участь в Спартакіаді працівників освіти міста. Не змінюючи традиції навчальний – виховний комплекс № 12  в останній день весняних канікул гостинно зустрів учасників змагань та їх уболівальників. 

        Спортивне свято почалося з урочистого шикування. Привітні, усміхнені, відкрити до перемог освітяни урочисто заповнювали простір спортивного залу. Відкриваючи свято, начальник відділу освіти Алла Володимирівна Краснокутська сказала: «У найпрекраснішу пору року, розквіт весни, ми збираємося, щоб продемонструвати свої спортивні можливості: швидкість і могутність, силу і грацію. Кожен  педагог може відчути себе спортсменом та випробувати свої сили. Спорт – це рух, бадьорість, наснага, гарний настрій, піднесеність, шквал емоцій! Це також - міцне здоров’я та гарне самопочуття. Я  бажаю, щоб захід став для вас своєрідним відпочинком, бо несе в собі головну мету – залучити до масового спорту усіх, незалежно від здібностей. Нехай переможе сильніший!» Алла Володимирівна привітала учасників обласних  ХV Спортивних ігор працівників освітніх закладів, які посіли в цьому році ІІІ –  загальнокомандне місце, при цьому одержавши  І місце з волейболу серед жінок, І місце з легкоатлетичного кросу, ІІ місце з настільного тенісу. Також команда освітян посіла І місце в Спартакіаді серед державних установ міста.     Учасники змагань отримали грошові нагороди та почули в свою адресу найкращі слова вдячності.

  В спартакіаді взяли участь 13 команд. Програма Спартакіади передбачала чотири види спорту: волейбол, настільний  теніс, швидкі шахи, армреслінг. В змаганнях з шахів І місце виборола команда загальноосвітньої школи №5 (Величко А.М.,Сергієнко О.В.),

ІІ –загальноосвітня школа №13(ХодаківськаА.М., Прокопчук Ю.М.),

ІІІ місце посіла команда загальноосвітньої школи №1(Муравицька Г.О., Гельвейчук О.Д.).

Переможцями в грі з настільного тенісу стали:

І місце посіла загальноосвітня школа №8 (Мороз Л.І.,Коржук С.В.),

ІІ місце – загальноосвітня школа №3(Ругень Т.В., Тищенко В.О.),

ІІІ місце виборола команда міського ліцею (Волківська Д.А., Кучеров С.М.)

Вже декілька років поспіль кращі результати з армспорту має вчитель загальноосвітньої школи №8 Коржук Сергій – І місце,

ІІ місце посів  Білоус Микола  -  НВК№12,

ІІІ місце –Ісмайлов Олег -  міський колегіум.

        Змагання з волейболу проходили в атмосфері надзвичайного напруження емоцій, можливостей і жаги до перемоги.

 Кожна команда мала активну групу підтримки. Вболівальники створювали атмосферу суперництва, скандували. Разом зі своїми колегами були і директори закладів освіти. Вони всіляко намагалися підтримати своїх колег,  а дехто був і на майданчику серед гравців. Однією із  найяскравіших ігор була гра двох найсильніших команд – гімназії №7 та загальноосвітньої школи №1. Звання найсильнішого волейбольного колективу отримала команда загальноосвітньої школи №1. Друге місце у гімназії №7, трете місце виборола команда загальноосвітньої школи №3.

   Спортивне свято закінчилось, командами переможниками стали:

І місце посіла команда загальноосвітньої школи №3–директор Туровський Ігор Миколайович,

ІІ місце зайняла команда загальноосвітньої школи №1 – директор Кульбіда Наталія Леонідівна,

ІІІ місце - команда навчального – виховного комплексу №12- директор Нижник Галина Петрівна.

     Змагання пройшли в позитивній атмосфері. Всі учасники отримали заряд енергії. А особливо приємно було одержати грамоти та грошові винагороди за призові місця. Щира вдячність організаторам, суддям, учасникам ігор. Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя на кожен день, радості від своєї роботи, творчого натхнення та нових перемог по життю.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Профком | Переглядів: 350 | Додав: Admin | Теги: НВК№12, педагоги, спартакіада | Рейтинг: 0.0/0