Головна » 2015 » Октябрь » 28 » Семінар-тренінг «Теорія і методика освіти для сталого розвитку дошкільнят»
21:12
Семінар-тренінг «Теорія і методика освіти для сталого розвитку дошкільнят»

27 жовтня 2015 р. на базі Центру розвитку дитини  №17 відбувся семінар-тренінг «Теорія і методика освіти для сталого розвитку дошкільнят». Участь у ньому брали педагоги дошкільних навчальних закладів міста.  Тренінг проводила вихователь-методист ЦРД №17 Ражко Н.М. Вихователі  Сохора Н.М., Седляр-Валова В.П., Клименко Т.В., які беруть участь в апробації програми з освіти для сталого розвитку дошкільнят, обмінювались власним досвідом виховання у дітей дошкільного віку екологічних, економічних та соціальних звичок. Для більшості слухачів тренінгу поняття «сталий розвиток» було новим, тому виконання вправ з даної проблеми викликало  інтерес та активне обговорення. Зокрема піднімалося питання, як сформувати в дошкільників  поведінку, зорієнтовану на сталий розвиток. Про «педагогіку емпауермент» майже ніхто з присутніх не чув, тому педагоги задавали багато запитань, активно коментували відповіді.

Для учасників семінару-тренінгу методика викладання предмета «Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку» виявилась цікавою та надзвичайно актуальною.

Педагоги відмітили, що основним завданням цього напряму освіти є формування у дітей моделей поведінки, звичок, стилю життя, що відповідають потребам сталого розвитку людства.

В анкетах всі слухачі дали позитивні відгуки щодо запропонованої методики викладання предмета, структури та атмосфери семінару.

 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 549 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0