Головна » 2019 » Март » 27 » Семінар-практикум для вихователів груп раннього віку
15:48
Семінар-практикум для вихователів груп раннього віку

22 березня 2019 року на базі ДНЗ №16 відбувся семінар-практикум на тему «Рухова активність як важлива умова пізнавального розвитку дітей раннього віку». 

Перед присутніми виступила керівник дошкільного навчального закладу Захаревич Л.Л., яка  висвітлила питання рухової активності дітей раннього віку як важливої умови пізнавального розвитку.

Учасники заходу переглянули заняття з дітьми І молодшої групи «Подорож весняним лісом», яке підготувала вихователь Музиченко Ю.С.

Змістовну консультацію на тему «Рухова активність як важлива умова  пізнавального розвитку з погляду нейропсихології» провела практичний психолог Дубіна О.О., яка  поінформувала присутніх, що нейропсихологічна корекція спрямована на стимуляцію розвитку і формування злагодженої, скоординованої діяльності різних структур мозку. З учасниками заходу провела практичну вправу «Синхрогімнастика».

       Своїми напрацюваннями на тему «Сендплей – як один із методів пізнавальних процесів у дітей раннього віку» поділилась вихователь І молодшої групи Музиченко Ю.С.

        Як підсумок учасники семінару отримали розробку комплексу вправ для покращення фізичної, емоційної та інтелектуальної сфер.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 337 | Додав: Admin | Теги: ДНЗ, семінар, ДНЗ№16 | Рейтинг: 0.0/0