Головна » 2015 » Ноябрь » 27 » Прикраса для новорічної ялинки
10:25
Прикраса для новорічної ялинки

З 25 листопада по 14 грудня 2015 року серед учнів шкіл та Центру позашкільної освіти міста буде проводитися  конкурс  «Прикраса для новорічної ялинки» на кращу новорічну іграшку.

 

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення конкурсу дитячої новорічної іграшки «Прикраса для новорічної ялинки»

1.     Загальні положення.

Конкурс новорічної іграшки «Прикраса для новорічної ялинки» проводиться з метою виявлення талановитої молоді серед учнів шкіл та Центру позашкільної освіти міста Коростеня, виховання національно-патріотичних почуттів та любові до свого міста.

Участь у конкурсі новорічної іграшки передбачає дотримання вимог цього положення.

2.      Організація проведення конкурсу.

2.1            У конкурсі «Прикраса для новорічної ялинки» беруть участь учні шкіл та  Центру позашкільної освіти міста Коростеня.

2.2            Учасники конкурсу подають на розгляд журі виготовлені власноруч іграшки.

2.3      Критерії відбору робіт: відповідність іграшок святковій новорічній тематиці і розмірам, які дозволяють їх використовувати для прикрашення центральної ялинки міста.

2.4        Іграшки мають бути на новорічну, національно-патріотичну  або  тематику міста Коростеня, можуть їх поєднувати.

2.5        За результатами конкурсу журі відбирає 6 (шість) робіт, які найбільше відповідають поставленому творчому завданню: 1робота - І місце, 2 роботи - II місце, З роботи - III місце. Роботи, які будуть визнані членами журі кращими, будуть використані для оформлення головної новорічної ялинки міста.

2.6            Переможці нагороджуються подарунками. Журі залишає за собою право змінювати або встановлювати інші форми морального і матеріального заохочення.

2.7            Конкурс проводиться з 25 листопада по 14 грудня 2015 року. Підведення підсумків 19 грудня 2015 року.

2.8            Іграшки на конкурс «Прикраса для новорічної ялинки» подаються у відділ освіти за адресою: м. Коростень, вул. Грушевського, 66. Довідки за тел.9-61-88, 4-25-80.

2.9            Роботи конкурсантів повинні містити повну інформацію про виконавців: прізвище, ім'я, по батькові, домашня адреса, телефон, номер навчального закладу і класу, назва роботи. Роботи, які не матимуть усіх необхідних реквізитів, не будуть допущені до участі у конкурсі і відповідно розглядатися журі не будуть.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 438 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0