Головна » 2017 » Ноябрь » 24 » Міський семінар-практикум «Діяльнісний підхід як засіб розвитку успішної особистості»
18:42
Міський семінар-практикум «Діяльнісний підхід як засіб розвитку успішної особистості»

22 листопада 2017 року на базі  загальноосвітньої школи  №9 відбувся семінар-практикум вчителів біології міста на тему «Діяльнісний підхід як засіб розвитку успішної особистості».

Метою семінару було ознайомити педагогів із  методикою побудови уроку біології із використанням діяльнісної технології навчання в умовах упровадження нового Державного стандарту. Захід складався з теоретичної та практичної частин.

Перед вчителями виступали вчителі з питань
- «Формування та вдосконалення професійної компетентності педагога як умова забезпечення розвитку життєвих компетентностей».Клименко О.М., вч.  КМГ№7 
- «Особливості практичного застосування міжпредметних зв’язків під час проведення діяльнісного уроку з біології»      Козак Т.О.,вч. КМГ 
- «Активізація розумової діяльності учнів на уроках та  позаурочний час».   Клименко Ж.І., вч. КМГ№7
У контексті практичної частини семінару було проведено відкриті  уроки  вчителями  біології Москалик Л.В. в 11класі «Основні напрямки сучасних біотехнологій. Химерні та транс генні організми.»  та  Рацун С.М.  в 9 класі  «Структури клітинного рівня: будова та принципи функціонування клітин». Вчителі презентували власні напрацювання з проблеми семінару та ознайомили педагогів із основними етапами формування предметної, науково-природничої та ключових компетентностей учнів в умовах впровадження нового Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти, проведенням інтегрованої дослідницької та творчої діяльності учнів.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 393 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0