Головна » 2018 » Ноябрь » 22 » Методичне об’єднання музичних керівників закладів дошкільної освіти
09:52
Методичне об’єднання музичних керівників закладів дошкільної освіти

Найбільшою цінністю в світі є життя та здоров’я дитини. Основи здоров’я закладаються у дошкільному дитинстві.  Тому дошкільні заклади міста постійно працюють над збереженням та зміцненням здоров’я малюків, послідовно впроваджують у свою роботу з дошкільниками здоров’язберігаючі технології. Музичні керівники теж не стоять осторонь цього процесу, впроваджуючи в освітній процес новітні технології для зміцнення здоров’я дошкільнят. 

  Саме цій роботі було присвячене засідання міського методичного об’єднання музичних керівників нашого міста, яке відбулося 21 листопада 2018р. на базі ДНЗ №8. Музичний керівник цього закладу Кривонос Л.М. провела музичне заняття, де показала, які саме здоров’язбережувальні технології використовує у роботі з дітьми.

Музичний керівник ЦРД №18 Шопіна М.А. поділилася досвідом роботи щодо співпраці музкерівника та інструктора з фізкультури.

Керівник методичного об’єднання Ядаменко О.І. (музичний керівник ДНЗ №16) ознайомила присутніх з новими прийомами в роботі з дошкільнятами на музичних заняттях. 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 278 | Додав: Admin | Теги: ДНЗ, МО | Рейтинг: 0.0/0