Головна » 2017 » Март » 13 » Фестиваль «ROBOfirst – більше ніж роботи!»
17:28
Фестиваль «ROBOfirst – більше ніж роботи!»

Фестиваль «ROBOfirst – більше ніж роботи!» - це масштабна міжнародна подія у сфері освіти, науки і техніки, де талановиті, творчі, ерудовані діти віком від 6 до 16 років зі всієї України продемонстрували свої вміння у сфері конструювання, робототехніки, програмування, інженерії і архітектури 11-12 березня в Українському домі м.Києва

В рамках фестивалю було представлено два найбільших світових конкурси з робототехніки – Всеукраїнський фестиваль FIRST LEGO League Junior (для дітей 6-10 років) та Всеукраїнський чемпіонат FIRST LEGO League (для дітей 10-16 років) в якому брала  участь команда Коростенської міської гімназії під керівництвом вчителя інформатики Рудика В.А.

Учасники фестивалю продемонстрували своїх роботів, LEGO-моделі та інноваційні ідеї-стартапи на тему “Пліч-о-пліч з тваринами”. Протягом останніх 6 місяців учні міської гімназії досліджували взаємодію людей та тварин, дізнавались, яким чином ми впливаємо одне на одного. На фестивалі «ROBOfirst – більше ніж роботи!» також було представлено учнівський проект-стартап на цю тему.

На учасників та відвідувачів фестивалю чекали LEGO-майстер-класи з робототехніки, архітектури, математики та географії. Учасники команд та гості мали можливість зіграти у робофутбол, робогонки та покерувати роботом-захоплювачем.  

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ЗЗСО | Переглядів: 402 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0