Головна » 2017 » Июнь » 2 » «Джура-2017: Поліські соколи»
15:39
«Джура-2017: Поліські соколи»

29-31 травня 2017 року в Житомирській області проходили 6-ті обласні змагання  Всеукраїнської дитячо-юнацької, військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-2017: Поліські соколи».

Змаганням передував Урочистий впоряд, який проходив в місті Житомирі на майдані ім. С.П. Корольова, де учасників привітали козацькі колективи, представники ЗСУ та обласне керівництво. Яскраві прапори, дівчата та хлопці в українському та військовому вбранні, показові виступи від козаків, художні номери - так неординарно та креативно проходило відкриття військово-спортивних змагань.

30 команд з усіх міст і районів Житомирщини, близько 400 учасників три дні жили в лісовому масиві села Зарічани, Житомирського району, у спеціально облаштованому таборі, де змагались у представлені візитівок («Ватра»), знанні історичних подій та персоналій («Відун»), ділились річним досвідом роботи та напрацюваннями рою («Добре діло»), стріляли з пневматичної гвинтівки, демонстрували стройовий вишкіл, проходили туристичні маршрути та ін.

Команду від міста Коростеня (рій «Сіроманці», НВК-12) представляли Лагода О.Ю. (керівник команди), Галицький О.Б., Дідківська М.В., Микитчук К.В. (помічники керівника команди), та учні НВК: Барановська Ірина, Тарасенко Катерина, Савчук Софія, Мойсієнко Богдан, Васькін Максим, Романський Павло, Гнутов Володимир, Пашинський Георгій, Скорик Анастасія та Кіриєнко Поліна.

За результатами змагань команда міста Коростеня посіла друге загальнокомандне місце.

На закінченні всіх учасників змагань і, особливо, переможців привітав голова районної державної адміністрації Микитюк С.М., голова Станишівської ОТГ Юрій Матвійчук.

Сергій Михайлович Микитюк побажав переможцям успіхів у тих життєвих змаганнях, які у них ще попереду, справжнього загартування, «крицевої» мужності, вміння застосовувати набутий досвід для нових перемог, щоб держава, товариші і сім’я могли пишатися такими юнаками і дівчатами, справжніми патріотами рідної землі.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 385 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0