Головна » 2019 » Май » 3 » Проект «Обрії майбутнього. Коростень.»
16:20
Проект «Обрії майбутнього. Коростень.»

30 коростенських підлітків долучилися до відкритої лекції у форматі модерованого діалогу «Обрії майбутнього. Коростень», що був проведений Гунею Єгором, учнем 10-го класу Коростенської загальноосвітньої школи   І-ІІІ ступенів №9, випускником освітнього проекту «Обрії майбутнього», організованого спільно з KlitschkoFoundation та TheAspenInstituteKyiv. 

Упродовж двогодинного модерованого діалогу 3 травня учасники семінару довели, що готові обговорювати актуальні проблеми, що хвилюють молодь.

У центрі уваги підлітків стало обговорення актуального питання  «Якою має бути сучасна освіта?», що дозволило  влаштувати обмін думками  між учасниками-підлітками та спікерами-дорослими. Троє  зацікавлених спікерів у доступній  формі схарактеризували обрану проблему . Цим було закладено фундамент для подальшого обговорення у колі небайдужих.

Думка кожного була важливою – і ніхто не лишився поза межами обговорення.  Підлітки не лише розповідали  про недоліки сучасної системи освіти, а й з'ясовували причини їх ліквідації, аби вибудувати власну «Школу мрії».  Діалог було  проведено задля розвитку  навичок критичного мислення та ціннісно-орієнтованого лідерства молодої людини.

Захід викликав неабиякий інтерес: «Це незвичайний досвід для кожного з нас! Було створено фантастичну атмосферу довіри».

«Ми почули безліч цікавих ідей та поглядів на те, якою ж має бути сучасна освіта. Деякі з  думок  змусили мене переосмислити  ставлення до навчання. Я дуже радий, що молодь нашого міста готова брати участь у подіях такого формату.Я впевнений, що це не останній захід у нашому місті, і  готовий долучитися до організації нового модерованого діалогу! Все, до чого я б хотів закликати молодь нашого міста: не бійтеся думати та говорити, щиро прагніть проявити себе всебічно — і ви обов'язково досягнете успіху!» — висловлює свою думку Кобилинський  Ростислав, учасник проекту «Обрії майбутнього. Коростень».

По завершенню семінару кожен з учасників зробив висновок, що можна бути  готовим до нових звершень, адже нарешті збулася мрія кожного активного підлітка — він був почутий.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 314 | Додав: Admin | Теги: Обрії майбутнього, ММК, Коростень | Рейтинг: 0.0/0