Головна » 2018 » Ноябрь » 22 » Cемінар-практикум вчителів образотворчого мистецтва
10:07
Cемінар-практикум вчителів образотворчого мистецтва

21 листопада 2018р.  на базі ЗОШ №5 відбувся міський семінар-практикум вчителів образотворчого мистецтва  з теми «Реалізація компетентнісного підходу на уроках образотворчого мистецтва». 

Директор школи Волківська Л.М. та заступник директора Кужим Л.М. презентували роботу педагогічного колективу з даної проблеми.

Методист методкабінету з художньо-естетичних дисциплін Рацун С.М. ознайомила присутніх із планом роботи та налаштувала на плідну співпрацю в атмосфері творчості. Під час практичної частини семінару Рацун С.М. ознайомила колег з впровадженням компетентнісного підходу на уроках образотворчого мистецтва; отримані знання педагоги закріпили  в групах.

Учителі побували у ролі семикласників на уроці образотворчого мистецтва з теми «Особливості ландшафтної архітектури. Створення композиції «Мій парк» в техніці колаж», майстерно проведеного вчителем образотворчого мистецтва Бех Тетяною Миколаївною. Також оглянули виставку творчих робіт учнів школи. Обговорюючи відкриті методичні заходи, учасники семінару відмітили високий рівень їх проведення.

Завершився міський семінар-практикум екскурсією в  кабінет краєзнавства «Світлиця народної творчості», де був запропонований майстер-клас із прядіння вовни на веретені.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 297 | Додав: Admin | Теги: семінар, образотворче, ЗОШ№5 | Рейтинг: 0.0/0