Головна » 2017 » Ноябрь » 24 » Cемінар на тему: «ОРГАНІЗАЦІЯ В НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ ПРОФІЛАКТИЧНОЇ РОБОТИ З ПИТАНЬ ЗАПОБІГАННЯ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ»
18:41
Cемінар на тему: «ОРГАНІЗАЦІЯ В НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ ПРОФІЛАКТИЧНОЇ РОБОТИ З ПИТАНЬ ЗАПОБІГАННЯ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ»

23.11.2017 року  в Коростенській міській гімназії пройшов семінар на тему: «ОРГАНІЗАЦІЯ В НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ ПРОФІЛАКТИЧНОЇ РОБОТИ З ПИТАНЬ ЗАПОБІГАННЯ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ» Учасниками даного заходу були педагогічні працівники навчальних закладів: класні керівники старших класів, психологи, соціальні педагоги.

Згідно з даними Організації Об’єднаних Націй від 2 до 4 мільйонів людей продається в рабство щорічно по всьому світу. Хоча точної та достовірної інформації не існує, загальновідомо, що українці складають велику кількість серед потерпілих, що обманним шляхом експлуатуються в примусовій роботі за кордоном, є втягнутими у боргову кабалу та потерпають від насильства. Як правило, обман полягає у дезінформації щодо умов і характеру праці, що спільно з фізичним та психологічним примусом робить людину підневільною.

Діти потрапляють у фактичне рабство по всьому світу. Зібрані по Україні дані свідчать, що від злочинців, які  займаються торгівлею живим товаром, страждають неповнолітні  та діти з соціально незахищених груп населення.  Тому, проблема торгівлі людьми неабияк хвилює кожного з нас, особливо вчителів,  які безпосередньо можуть і повинні донести інформацію до дітей та підлітків, щоб запобігти небезпечним ситуаціям у їх житті. Питанням запобігання торгівлі людьми переймаються члени Громадської організації «Авенір», які кваліфіковано провели семінар, поділилася методичними  матеріалами, брошурами, плакатами,  презентаціями та відеороликами, які більш доступно допоможуть   педагогам організувати в навчальному закладі  профілактичну роботу.

Відділ освіти висловлює подяку голові Громадської організації «Авенір» Макарчук-Болкуновій О.А., за змістовний семінар та надану методичну допомогу.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 293 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0